WP3001

Bookmark and Share

Textures Wall Kolegjet view WP3001 :: model mur i plotë:

textures wall panels 3001

WP3001

Kodi Design: WP3001
Markë: Pangu seri Kolegjet WP
Nominale Madhësi: 1220mm * 2440mm
Trashësia Nominale: 15mm
Përbërës kryesor: MDF (fibreboard dendësia e mesme)
Finish nominale: Përfundojë bardhë bojë
Back: Melamine mbuluar më mbrapa
Paketa Standard: Paketë kuti kartoni, shkumë sedeftë në mes
Modeli Lloji: 4 anët përsëritur / vazhdueshëm
Drejtimi: Ky model vrapojnë në drejtim vertikal
Përshtatje: Në dispozicion. Ju lutemi kontrolloni me ne nëse keni kërkesa të veçanta të tilla si madhësia, konceptet tuaja ose ide për dizajne panel mur janë gjithashtu në dispozicion
Shënime: Modelet, fotografi dhe vizatime janë vetëm për qëllime ilustrimi. Përfundimtare modelet mur prodhimit mund të ndryshojnë.

Textures Wall Kolegjet WP3001 :: aplikimit të projektit dhe vizatim:

textures wall panels

Panele textures mur WP3001 në Motor Show

3d textures wall panels

Panele textures mur 3001 aplikuar në spital mur të brendshëm

Çfarë një mur mahnitëse! Zgjidhni panele muri textures për dekor mur tuaj, e bëjnë atë individ.

textures wall panels

textures panele muri WP3001

textures wall panels

Panele textures mur WP3001 aplikuar në shtëpi kafe

textures wall panels

Panele textures mur 3001 përdoret në pritjes fronte tavolinë

textures wall panels

textures panele muri WP3001

Shënime: modelet, fotografi dhe vizatime janë vetëm për qëllime ilustrimi. Përfundimtare modelet mur prodhimit mund të ndryshojnë.

Duke kërkuar për më shumë projekte ose të projektimit skemë të Brendshme Wall Dizajnit Galerisë dhe më shumë mur modelet panelit në Wall paneleve