Kolegjet Textured Wallpaper WP3012

Bookmark and Share

Kolegjet Textured Wallpaper WP3012 :: Paneli model pamje të plotë:
më shumë zgjedhje në katalogun e harton panel mur

textured wallpaper panels 3012

WP3012

Textured Wallpaper Kolegjet WP3012 :: specifikim të shkurtër:

Kodi Design: WP3012
Markë: Pangu seri Kolegjet WP
Nominale Madhësi: 1220mm * 2440mm
Trashësia Nominale: 15mm
Përbërës kryesor: MDF (fibreboard dendësia mesatare)
Finish nominale: Përfundojë bardhë bojë
Back: Melamine mbuluar më mbrapa
Paketa Standard: Paketë kuti kartoni, shkumë sedeftë në mes
Modeli Lloji: 4 anët përsëritur / vazhdueshëm
Drejtimi: Ky model vrapojnë në drejtim vertikal
Përshtatje: Në dispozicion. Ju lutemi kontrolloni me ne nëse keni kërkesa të veçanta të tilla si madhësia, konceptet tuaja ose ide për dizajne panel mur janë gjithashtu në dispozicion
Shënime: Modelet, fotografi dhe vizatime janë vetëm për qëllime ilustrimi. Përfundimtare modelet mur prodhimit mund të ndryshojnë.

Kolegjet Textured Wallpaper WP3012 :: raste të projektit:

textured wallpaper panels

panele textured letër-muri në dekorimin dhomë të gjallë

Designers Brendshme besojnë se jetojnë dhoma duhet të ketë një pikë qendrore qendrore të interesit, nga e cila rrjedhin të gjitha elementet tjera. Një panel textured letër-muri është një mënyrë e thjeshtë për të arritur këtë.

textured wallpaper panel

panele textured letër-muri të aplikuara në holl

Panele textured muri aplikuar si mure tipar Lobi, së bashku me sistemin e ndriçimit, janë rezultat vetëtin.

Kolegjet Textured Wallpaper WP3012 :: Panele fabrikë bardhë:

raw textured wallpaper panels

textured papërpunuara panele muri WP3012

Kjo është një e bardhë panele muri textured WP3012 që kemi marrë nga fabrika tonë, të përfundojë të bardhë bojë është të përfundojë tonë parazgjedhur, me Melamine mbuluar në anën e pasme, për ta bërë atë lagështi prova, në shtesë për zgjedhje bojë të bardhë, të papërpunuara, abetare dhe bojë ngjyra përfundojë janë gjithashtu në dispozicion për ne.

Shënime: modelet, fotografi dhe vizatime janë vetëm për qëllime ilustrimi. Përfundimtare modelet mur prodhimit mund të ndryshojnë.

Duke kërkuar për më shumë projekte ose të projektimit skemë të Brendshme Wall Dizajnit Galerisë dhe shumë modele panel mur në dekorative Wall paneleve