Vala Wall Kolegjet WP3004

Bookmark and Share

Vala Wall Kolegjet WP3004 :: mur dizajn panel pamje të plotë:
më shumë zgjedhje në katalogun e harton panel mur

wave wall panels 3004

WP3004

Vala Wall Kolegjet WP3004 :: informacion të shkurtër

Kodi Design: WP3004
Markë: Pangu Kolegjet seri wp
Nominale Size: 1220mm * 2440mm
Trashësia nominale: 15mm
Përbërës kryesor: MDF (dendësia e mesme fibreboard)
Finish nominale: Përfundojë bojë e bardhë
Back: Melamine mbuluar në shpinë
Paketa Standard: Paketë kuti kartoni, shkumë sedeftë në mes
Modeli Type: 4 anët përsëritjen / vazhdueshëm
Drejtimi: Ky model konkurrojnë në drejtim vertikal
Customization: Në dispozicion. Ju lutemi kontrolloni me ne nëse keni kërkesa të veçanta të tilla si madhësia, koncepte tuaj ose ide për dizajne panel mur janë gjithashtu në dispozicion
Shënime: Modelet, fotografi dhe vizatime janë vetëm për qëllime ilustrimi. Përfundimtare modelet mur të prodhimit mund të ndryshojnë.

Vala Wall Kolegjet WP3004 :: zbatimi i projektit dhe vizatim:

wave wall panels 3d mdf

valë panele muri zbukuruar në dhomën e ngrënies

Çfarë një mur mahnitëse! Zgjidhni textures panele muri për dekor mur tuaj, e bëjnë atë individ.

wave wall panels mdf

panele muri valë janë përdorur si bar mahnitëse

wave wall panels 3d

panele muri valë aplikuar në bar mahnitëse

wave wall panels

panele muri valë

Ajo është mjaft e një mënyrë popullore për të marrë panele muri valë të aplikuara në bar mahnitëse apo para tavolinë e pritjes, e mësipërme 3 projekte që janë templates për aplikim panel.

Shënime: Modele, fotografi dhe vizatime janë vetëm për qëllime ilustrimi. Përfundimtare modelet mur të prodhimit mund të ndryshojnë.

Duke kërkuar për më shumë projekte apo dizajn skemë për Brendshme Wall Dizajn Galeria dhe më shumë modele panel mur në dekorativ Wall paneleve